Välkommen till diskussionen

Detta är ett diskussionsforum för investerare, av investerare. Vi välkomnar all diskussion i anknytning ämnet.

Gruppen är öppen för alla små- och stora privatinvesterare, som önskar mynta tankar och byta idéer angående sparande och placerande med fokus på aktier och börsen som handelsplats. Ämnen som avhandlas är investeringsstrategier- och stilar, marknaden och enskilda bolag och aktier. Diskussionen är fri, men vi önskar att den förs i god ton och positiv anda. Även väl underbyggd och saklig argumentation i anknyting till ämnet är välkommen.

Forumet är en ypperlig källa till inspiration och kunskap för alla med såväl brinnande, som spirande aktieintresse. Det ger även möjligheter till nätverkande och idéutbyte med likasinnade.

:eyes: Nedan våra regler i korthet:

I) Det är förbjudet att göra narr av andra, eller angripa andra medlemmar på ett personligt plan.

II) Vi diskuterar sakligt och håller oss till ämnet, men humoristiska inlägg är välkomna. Undvik att kommentera om du inte kan bidra med något nytt i diskussionen.

III) Att dela tankar, uppslag och idéer är välkommet, att ge placeringsrådgivning är inte tillåtet.

IV) Diskussionen skall vara uppmuntrande. Alla, även nybörjare förtjänar goda och hövliga svar.

V) Alla former av, eller försök till marknadsmissbruk- och manipulation är strängt förbjudet. Detta i enlighet med gällande MAR direktiv: The Market Abuse Regulation (EU) N:o 596/2014 (MAR) och the Directive on criminal sanctions for market abuse 2014/57/EU (MAD II)

Tänk på att forumet blir precis det, som vi själva gör det till. Vi önskar att alla bidrar med att upprätthålla en konstruktiv diskussionskultur. Fundera gärna på dina egna inlägg ur de övriga läsarnas synvinkel: är mina kommentarer trevliga att läsa och bidrar de till att bibehålla/höja kvaliteten på diskussionen.

4 gillningar