Implantica mkt spännande bolag

Detta bolag är väldigt spännande
Men en produkt som håller världsklass

Bolaget sitter med ca 1 miljard i kassan
Vd har lastat in ca 800.000 milj i bolaget och är största ägare

Did you see RefluxStop™ on Sky News?
Watch the short video with Mr. Ahmed Ahmed, Consultant Upper Gastrointestinal Surgeon, who performed the first NHS RefluxStop ™ procedures at St Mary’s Hospital in London:

Det ligger en PMA ansökan i pipen till FDA

2 gillningar

IMPLANTICA
Närstående till chef i Implantica köper depåbevis för 1,2 miljoner kronor (Finwire)
2024-01-19 11:18
Mats Pehrsson har den 17 januari köpt 42 784 depåbevis i medicinteknikbolaget Implantica där han är närstående till Nicole Pehrsson som är chef för Corporate Affairs i bolaget. Depåbevisen köptes till kursen 28,60 kronor per depåbevis, en affär på 1,2 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

2 gillningar

Implanticas RefluxStop™ ingår i sju presentationer accepterade vid USA:s största GI-konferens, SAGES

1 gillning

Implantica fortsätter tysk expansion med ytterligare ett refluxcenter i Berlin

Implantica AG (publ.), ett medicintekniskt företag som ligger i framkant när det gäller att föra in avancerad teknologi i kroppen, tillkännager att de första RefluxStop-procedurerna har genomförts på MIC Kinik i Berlin.

2 gillningar

Intressanta nyheter!
Ser framemot att lyssna på Q4an nästa fredag för att lära mig mer.

2 gillningar

För dem som inte känner till företaget, här är några grundläggande fakta:

Implantica är verksamt inom medicinteknik. Företaget är specialiserat på utveckling av medicintekniska produkter. Produktportföljen är omfattande och innehåller implantatbara medicinska instrument, som används för att behandla sjukdomar som påverkar matstrupen. Förutom huvudverksamheten erbjuds även tjänster och relaterade serviceerbjudanden, särskilt inriktade på e-hälsa. Verksamheten bedrivs globalt med störst närvaro i Nordamerika och Europa.


Dessa största ägare är ganska intressanta, bland dem finns bekanta parter. :slight_smile:

image


Det här är en kopia från Q3-rapporten, en intressant punkt och en väsentlig fråga särskilt om företaget är intressant som investeringsobjekt. :slight_smile:

image

2 gillningar

Implantica
tecknar inköpsavtal för ytterligare ett offentligt italienskt sjukhus, vilket ger ytterligare förstärkning av en bredare acceptans för RefluxStop™ inom den offentliga sjukvården i Europa

1 gillning